Om oss

Om oss

 

Blomquist är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. Vi har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år.

Tack vare vår bredd är vi vana att serva alla typer av kunder och förstå varje enskilt behov. Våra installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem sant ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter.

Sedan 2004 äger vi brunnsborrningsföretaget Energibrunnar Nord AB samt Gävle Brunnsborrning AB. Allt för att kunna säkerställa så bra service till våra kunder som möjligt.

2015 breddade vi oss och blev en del av Bad och värme.  Vi flyttade ner all vår visning till Butiken Bad och Värme för att Du som kund ska hitta allt på ett och samma ställe.

Under den andra halvan av 2015 blev vi också Elda butik i samma lokaler som Bad och Värme för att serva våra kunder med Kaminer.

 

Varmt välkommen till oss!