Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Vi söker styr- och reglertekniker (servicetekniker)

Blomquist Ventilation AB är inne i ett expansivt skede och söker därför dig som styr-och reglertekniker både inom service och entreprenad.

Blomquist Ventilation AB är lokaliserat i Bollnäs med Hälsingland som arbetsområde. Vi utför helhetslösningar med projektering, installation och service.

Blomquist Ventilation är en del av Blomquist gruppen som är Hälsinglands ledande företag inom Värme, Kyla och Ventilation. Vi projekterar och utför lösningar för villor, fastigheter samt industrier och butiker.

Montör

Vi söker dig som är utbildad elektriker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som styr-och reglertekniker hos oss arbetar du tillsammans med andra montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering i Bollnäs.

Vi erbjuder arbete i ett expanderande företag där Du kommer att arbeta tillsammans med våra andra tekniker/montörer, och även i gemensamma projekt med personal från våra företag inom Rör och Kyla.

Tillsättande av tjänsten sker löpande.

För information och ansökan vänligen kontakta Peter Persson på 076 – 677 74 16 eller peter.persson@blomquistror.se


Skicka in din ansökan