Jobba hos oss

Vi söker montörer!

Blomquist Rör AB är inne i ett expansivt skede och söker därför dig som VS-montör både inom service och entreprenad. Blomquist Rör AB är lokaliserat i Bollnäs med Hälsingland som arbetsområde. Vi utför helhetslösningar med projektering, installation och service. Blomquist Rör är en del av Blomquist-gruppen som är Hälsinglands ledande företag inom Värme, Kyla och Ventilation. Vi projekterar och utför lösningar för villor, fastigheter samt industrier och butiker.

Montör
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Som VS-montör hos oss arbetar du tillsammans med andra VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering i OBS-regionen (Ovanåker, Bollnäs & Söderhamn).

Kvalifikationer
• Certifierad VS-montör
• Arbetslivserfarenhet
• B-körkort
• Datorvana
• Serviceinriktad
• Kundfokus

Vi erbjuder arbete i ett expanderande företag där Du kommer att arbeta tillsammans med våra rörmontörer, och även i gemensamma projekt med personal från våra företag inom Ventilation och Kyla.
Tillsättande av tjänsten sker löpande.

För information och ansökan vänligen kontakta Niklas Nikanorsson på 0278-511406 eller niklas@blomquistror.se

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan till oss via detta formulär.